1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492478 inlägg · 4085 ämnen

Inlägg #2668486

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Ja SSK känns som ett slutspelslag, tunga och många med rutin samt väl coachade. Ett spelsystem som bör funka i ett tätt slutspel. Är Videll med har de dessutom matchvinnare i han och Eriksson.

Visst att målvakten är ett frågetecken, men de är ju bland de tre lagen som släpper in minst mål. En stark defensiv kan göra en medioker målvakt bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Sholl har faktiskt spelat upp sig rejält, men nog känns han som ett svagt kort ändå. DIFs målvakter har också klivit fram på slutet, vilket de kommer behöva fortsätta med mot Löven.
Jag tycker att AIK har väldigt bra målvakter och det går verkligen inte räkna bort Voutalainen som är den enda orsaken till att Löven klarade sjätteplatsen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Det vore otroligt roligt att se 39-åriga Eriksson och Videll dominera i slutspelet, men har en liten magkänsla av att de i slutändan inte kommer ha den där edgen som visat långa stunder under säsonger.

Lite trist att Eriksson redan har signat med Skellefteå, hade känts roligare ifall han hade spelat upp SSK och gjort SHL-debut i samma klubb...
Kommentera