1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492452 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2669653

Sv: Apropå ingenting...
KB:
En välskött klubb behöver inga räddningsplankor, visst vi är hjälpta av Oskarshamn men tror faktiskt vi klarat oss ändå. Tror även vi kommer röra oss kring plats 10-12 nästa säsong men det kommer finnas klubbar som
Inte sköts så bra bakom oss, Örebro känns som en kandidat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Örebro är väl en stabil förening? Dom har bara lite otur, hela tiden.

Hade vi haft Örebros ledning hade vi väl sett fram emot att vara bäst i Övik kommande säsong

Karlskrona tvingades att förbygga sej, finns inga SHL-krav på kompetent ledarskap?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Tänker inte riktigt på det i banorna om räddningsplankor, även om det per definition typ blir så. Snarare att vi har bättre förutsättningar i lagbygge samt harmonin genom förening och supportrar jämfört med några andra klubbar. Lite det du säger om välskötta föreningar.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Jag drar till med Rögle som en joker. Är inte alls säker på att deras megabud på spelare är en bra idé. Bröderna Abbott är borta och nu har de en 33-åring som tillförordnad sportchef. Får Dick en dålig start kommer det börja snackas en massa etc. Kanske blir succé, men risken finns att laget floppar.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Jag tror Timrå kommer få det jobbigare nästa säsong. De har inte den bästa ekonomin och en del viktiga spelare blir allt äldre. Det känns inte heller som att backsidan kommer få det nödvändiga lyftet. Drar Hållander så kan de hamna längre ned än i vinter.

Lägg därtill en finsk tränare som inte verkat här tidigare. Det brukar vara en utmaning...
Kommentera