1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492484 inlägg · 4085 ämnen

Inlägg #2671404

Sv: Silly season
Framnäs: Winberg är nog definitivt tänkt för första backpar. Hur många svenska backar platsade i landslaget i vintras? Hur många finska? Det krävs rätt hög nivå för att platsa i landslaget och Bernhardt i andra är långt ifrån...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: ska inte dra igång den här diskussionen idag igen, vill bara flika in istiden från denna säsong i lika styrka

bernie 18.13
brickan 17.34
rubinen 17.20
näsan 16.50
rundis 16.30
berget 13.36
follan 9.34
älskvärda emil 6.22

rundblad som var i första backpar hela säsongen spelade alltså minst av dom fem backar som fick kontinuerlig speltid även om skillnaden är försumbar, ett byte som max förutom bernie. bernie som spelat i andra backpar spelar mest, brickan som spelat i tredje spelar näst mest.

(berg, folin och wahlberg har varvat mellan 6/7 och det påverkar såklart deras istid)

vilket också ställer frågan, vilket var modos första backpar denna säsong? får nog olika svar beroende på vem man frågar. så länge modo inte har en pudas, tömmernäs eller spelare i den klassen kommer det nog se ut såhär, att man rullar jämnt på fem-sex backar.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Blir lite märkligt att enbart utgå från det. I så fall skulle Rubins varit given i första backpar med 4 VM-turneringar på sitt CV. Utan tvekan är Winberg rekryterad för att ta hans roll, men med ännu bättre defensiv. Vägrar tro att han ska vara någon Hinken ser som en stjärna med given plats i lejonen.
Kommentera