1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492452 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2674783

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Finns många delar som är problematiskt med det där. Dock svårt att formulera och utrycka sig på ett bra sätt utan att verka liten och avundsjuk. För de skördar trots allt stora framgångar år efter år och har skapat en jäkligt bra miljö för spelarna där uppe.

Smakar för det första lite illa att från första början köpa sig in i systemet genom Munksund - går att jämföra med Frölunda som visserligen dammsög upp alla relevanta spelare men som alltjämt är startad som en del av föreningen från grunden och har gått genom systemet.

Går att argumentera för att Luleå/MSSK har höjt nivån på ligan över åren och gått i bräschen för bättre villkor och förutsättningar för damerna men modellen med att ställa upp med finska landslaget och vinna exakt varje år känns lite sådär.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
KB: Så är det, alla mynt har 2 sidor.
Även om Luleå varit med och höjt ribban för svensk damhockey så är deras modell rätt destruktiv om man inte bara bryr sig om annat än att vinna allt, hela tiden, varje år oavsett!

Själv tycker jag damhockeyn måste få utvecklas i sin egen takt med fler tjejer som spelar hockey och fler som får får möjligheten att spela in sig i a-trupperna.
Kommentera