1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494262 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2692246

Sv: Silly season
Heyerdal: alltså…tänker att om man väljer att köpa ut EJK så bör det i min bok vara något sjukt bra som ska in. EJK är nyttig, lojal och en go gubbe med karaktär.

Hinken/Karlin måste ju ha som ambition att verkligen vilja uppgradera för att vilja lösa ut honom från kontraktet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Padrone78: I den bästa av världar blir en utlånad EJK klubbkamrat med Videll i Östersund kommande säsong, men blir blixtinkallad till oss och avgör minst en final.

Det positiva om han hittar ny klubb är dock att det är så himla lätt att förväxla EJK med JFK när man snabbskummar genom havet av inlägg på våran sida
Kommentera

Sv: Silly season
Padrone78: kan lucas p ta hans minuter vid behov istället trots att han inte är en armekniv som ejk är? det kan vara en investering det med. ejk spelade trots allt inte särskilt mycket efter omgång 9, över 10 minuter 12 matcher, under 10 min 19 gånger så vi pratar kanske i snitt 2-3 byten per period, ibland mindre än så.

får modo allt dom vill ha i sommar (dvs 2c+1f, vi får se om det blir så) så hade han varit långt, långt ner, kanske 14-15 fw nånstans. schysst att ge honom och adam gott om tid att hitta något redan nu, den respekten har dom förtjänat att inte behöva leta nytt i augusti och modo klarar sig rent krasst utan båda. men jag gillar ejk starkt jag med, spelare och människor som honom är lätta att tycka om, han kan göra nästan allt dugligt
Kommentera