1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

499174 inlägg · 4093 ämnen

Inlägg #2702136

Sv: Silly season
Rödluvan:
Kommer Måns så blir laget ännu tyngre!
MoDo börjar bli stora och tunga nu!
Vi börjar få in mycket mer kropp i laget.
Känns bra! För vi kändes lätta i närkamperna under säsongen med spelare som: Woods. Niderbach. Sebbe. Aagaard,
O Reagan. Hutsko. E.J.K
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Silly:

Tar gärna in Måns som sista forward istället för en chansning från utlandet, i alla fall ifall det är en forward för typ tredje vi söker och inte en spetsforward.

Han är i en bra ålder där det finns mer utveckling, har en bra storlek, har en skicklighet och ett bra skott och har utvecklats till en poänggörare, det är inte bara en stor och tung forward. Har en uppåtgående form och har utvecklats i rätt riktning i HA. Bör inte vara allt för dyr heller.

Att han dessutom varit kvar i Mora och HA en längre tid (lojal?) trots bra prestationer samt fått ett ""A" på bröstet tyder på att det finns andra kvalitéer där också.

Skulle vara en smart värvning som skulle passa bra som ytter i en tredjekedja och som kan gå in och fylla en center position vid skador eller avstängningar.

Carlsson-Sam-Niderbach

Skulle kunna vara en intressant tredjekedja.
Kommentera

Sv: Silly season
Silly: jag är inte säker på att måns blir sista fw in. hinken har tidigare sagt att han är intresserad av någon som skulle kunna ta plats men som också kan spela i allsvenskan om det blir så att han inte tar plats

måns har lite samma problem som karlkvist hade när modo först värvade honom i det att han har en stor kropp men inte är särskilt bra tränad (tolka mig rätt, han är bra mycket bättre tränad än mig själv, men jämfört med andra hockeyspelare), men med mycket skicklighet. han kommer få ligga i rejält för att ta sig upp i shl-nivå fysiskt och snabbhetsmässigt. jag kan se varför hinken och karlin gillar honom i övrigt, har allt dom gillar i en center.

om han nu väljer modo före det bra budet han har i tjeckien där han också lär vara garanterad speltid, iallafall så mycket man kan garantera någon speltid

smejkal är på väg till sverige som ni säkert sett. han är obscent dyr, med all rätt för vilken härlig spelare, men där kommer inte modo att vara. då ska han ta en lönesänkning för att han vill spela i den finaste av klubbar med sin gamla kompis lukas :)
Kommentera

Sv: Silly season
Silly: Ser det som ett litet långskott att Måns kommer dit dock. Har ju ett enormt Mora-hjärta så mkt möjligt att han förlänger där. Sedan hade han ett tungt bud från Tjeckien också tydligen.
Kommentera