1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483738 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2702839

Sv: Silly season
Rödluvan: Lite intressant ändå. Känslan alla verkar ha är att True är ett nedköp från Dickinson. Men vid samma ålder har True snittat dubbelt så många poäng per match i AHL, samt lirat 27 NHL-matcher. Faktum är att True har snittat fler poäng i AHL än Jasek - och Oskar Lindblom.

Känns som han går lite under radarn. Ska bli ruskigt spännande att se vad han kan ställa till med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Bad_Brett: han kommer med bra rekommendationer som en "ordentlig" center även om det finns vissa frågetecken för hans offensiva spel. jag vet inte vem som uttryckte det, men det är ingen spelare som skapar på egen hand, men fungerar ofta bra med spelare som gör det. tänker att det finns en sampo som kan skapa på egen hand och som behöver någon ansvarstagande med sig, på pappret känns det om att det kan bli bra
Kommentera

Sv: Silly season
Bad_Brett: Och Tj Hensik hade över 100 matcher i NHL med 0,34p/m och 340p och 300 matcher i Ahl innan han kom till Modo.

Spelare som kommer från Ahl är som blanka papper!
Kommentera

Sv: Silly season
Bad_Brett: True kan mycket väl vara lika bra. Men som jag tidigare varit inne på är det som avgör nog vilket hockey-IQ han har och vilken karaktär han har på isen. Det är faktiskt rätt förbryllande vad ett mindset kan göra med en hockeyspelare.
Kommentera

Sv: Silly season
Bad_Brett: Ja alltså jag tyckte det var en dyngbra värvning men känns som forumet varit rätt ljumma
Kommentera