1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

499809 inlägg · 4093 ämnen

Inlägg #2704159

Sv: Silly season
J F K: Vem har låtsas som något annat?
Jag konstaterade bara att politiken påverkar idrotten, i min mening alldeles för mycket.

Putin är ju inte ensam om att frottera sig med idrottsstjärnor, Obama som är den president som släppt flest bomber i andra länder och sannolikt även dödat flest oskyldiga hade både NFL och NHL lag och spelare på besök i vita huset.

Jag har aldrig brytt mig om vad majoriteten tycker och tänker, 90% av jordens befolkning är ufon.
Jag accepterar att Ryssland inte är välkommen för att det är de beslutet som är taget, däremot tycker jag det är synd om ryska idrottare som inte står bakom Putin och kreml
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Gavelo: Bara för att korrigera dig. Trump släppte mycket fler bomber än Obama. Så mycket att man slutade redovisa siffrorna från USAs sida. Jag förstår inte varför du anklagar Obama för att vara värst när Trump slog honom med råge och är den amerikanska president som släppt flest bomber om man räknar per år. Obama var president åtta år, medan folket genomskådade Trump efter fyra.

Men, nu handlar det ju om landslaget och inte bara individuella idrottsmän. Skulle Ryssland vinna skulle Putin använda det oerhört mycket i sin propaganda.
Kommentera

Sv: Silly season
Gavelo: besöken i vita huset är tradition och kommer att fortsätta oavsett vem som är president, däremot är det frivilligt som spelare att åka dit.

Angående ryska idrottare som inte står bakom Putin är det otroligt få som uttalat sig negativt angående Putin och Kreml, den enda jag kan komma på är Medvedev.
Kommentera