1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

499743 inlägg · 4093 ämnen

Inlägg #2704577

Sv: Silly season
SPOODI: Samtidigt blir jag alltid lite störd på de underliggande siffrorna. Skellefteå borde ju åkt ut mot LHC redan i första omgången för deras siffror var sämre i de flesta matcherna. Jag tror Dickinsons siffror var lite dopade då Woods och Aagaard är skicklig på att hitta fria ytor osv.

En riktigt bra center vars främsta styrka var att alltid vara på rätt plats och genom att ha väldigt få svagheter. Det borde absolut inte vara omöjligt att True och/eller Jasek är lika bra. Jag tror Big Sam har möjlighet att lyfta sig ett snäpp också. Hans avslutande tio matcher lovade väldigt gott.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: En sak som är lite intressant är att Aagaard hade bäst underliggande siffror förra säsongen... och då var ju Dickinson skadad halva säsongen, och även Woods var borta en hel del...

Jag tycker inte Big Dick är någon briljant speluppläggare, utan är likt Aagaard duktig på att ligga rätt i banan. Sedan har han väldigt fina händer och kan göra sin gubbe på ett annat sätt en Aagaard, men det märktes att vi stundtals blev väldigt fantastilösa i anfallsspelet framför allt när Rååma (även om hans fantasi sällan lyckades) var borta och jag tror en stor faktor var att vi hade brist på kreativa centrar.
Kommentera