1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

498841 inlägg · 4092 ämnen

Inlägg #2704938

Sv: Silly season
Koff: Fullt möjligt, dock (och nu killgissar jag lite)
Jag tror att Föräldrar och Agent hade lite hybris av att få iväg Nider till en större klubb, därav flytten i Frölunda och sedan Rögle.
Han fick rätt begränsat med speltid och rätt ofta i 4:e kedjan vilket helt klart hämmade hans offensiva utveckling.
Anledningen till att jag tror föräldrar och agent är boven i dramat var för att när han fick komma och spela med Modo i As så var han tydlig med att han verkligen villa stanna, han kände nog själv där och då att han skulle utvecklas mer hos oss än i en 4;e kedja i Shl med 6 minuters speltid per match.

Säsongen som var så hade han ingen tacksam uppgift när han flyttades runt ganska mycket pga att Ruohoma inte levererade och Oregan floppade.

Jag säger inte att Nider var bra, han får godkänd i min bok men behöver förbättra sig, en stabil säsong med rätt roll kan nog göra underverk, jag tror han blir bättre i vinter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Gavelo: tack för att du vill dela med dig din teori. 👍🏼
Låter som det kan ligga något i det.
Vi hoppar att de blir lite kontinuitet för honom i år :)
Kommentera

Sv: Silly season
Gavelo: En sak är ju att han spelade i KB. Deras hockeymammor är en klass för sig. Låter överlägset mest (typ extremt gapiga) och har ett gigantiskt MoDo-komplex. Lite charmigt att man håller på sitt lag, men spelare för Järved, ÖSK/Övik hockey, svedjeholmen och faktiskt Husum är helt enkelt mer förståndiga. De kommer över att man gör bäst i att gå med I MoDos juniorverksamhet där man får bo på hemorten, istället i någon stad där en massa andra saker lockar.
Kommentera

Sv: Silly season
Gavelo: Varför lyckades inte Ruohomaa i Modo? Otrolig spelare ju.
Kommentera