1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

498261 inlägg · 4092 ämnen

Inlägg #2706085

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Då skulle väl varenda spelare i de mindre VM-nationerna kunna vara omotiverade då? Kanske även svenska spelare i fotbolls-VM när vi väl kvalificerar oss, för det är ju extremt osannolikt att vi kommer gå långt där?

Jag tror det är en talang i sig att alltid kunna motivera sig till varenda match och träning. Den talangen verkade inte en spelare som Timashov ha i Brynäs. Om True har det vet väl inte vi?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Absolut. Alla spelare är identiska. Eller kan Timashov varit mindre motiverad än Rödin?

Det är lite av en chock att Rödin, Bertilsson och Scott var precis lika omotiverad som Timashov. Det trodde jag inte, men då borde ni verkligen göra er av med dem.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Vissa landslag kan ju t o m stänga av spelare om de inte ställer upp, t ex Schweiz. Kan ju finnas liknande press i Danmark också med tanke på att det är en liten hockeynation. Även om de kanske inte stänger av så kanske de tydliggör att det blir svårt att få plats i landslaget nästa säsong om han inte kommer. Vem vet, True kanske ser Modo som en väg tillbaka till Nordamerika och att succé i MoDo i kombination med VM spel nästa säsong är taktiken och då kanske han ställer upp småskadad i år. Det finns så mycket som vi inte vet...

www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/Jb1W9P/rogles-lian-bichsel-stangs-av-fran-schweiz-landslag-i-tva-ar
Kommentera