1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2706172

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Det är väl ingen här som kan veta om True är motiverad eller inte?
Det kan han bara svara på själv,
Vilket han aldrig skulle säga åt media att han inte är...
Och skulle man bedöma prestation och hur dom ser ut på isen så undrar man ju hur Brynäs kan förlänga med så många spelare som spelade ur dem ur SHL för där var det ett antal av dem som är kvar som varken levererade och såg inte så motiverad ut när det började blåsa kring dem efter Jul.
Men det uppvaknadet kommer väl till Jul denna säsong?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Silly: Brynäs kärna stannade kvar mot lönesänkning i HA och förlängda kontrakt. Hittills har vi bara ett kortsiktigt facit, vilket är omedelbart SHL-avancemang och därmed uppenbarligen en succé. Vad de långsiktiga konsekvenserna blir har vi inte facit på än. Med tanke på att klubben studsade tillbaka direkt, så är det svårt att kritisera det beslutet nu. Vi får se hur beslutet framstår om några år när det finns ett facit över tid.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Silly: Nej, vi vet helt enkelt inte. Rätt som det är så är det hemlängtan eller så är han fullt motivierad, men presterar inte så bra som vi hoppats.

Håller med om Brynäs. Lägg därtill att man tar in den svenska AHL-målvakt som hade sämst statistik av alla förra säsongen (av de som spelat minst 10 matcher). Jag ser inte riktigt varför de ska tippas någon annanstans än bland bottenlagen.
Kommentera