1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

498205 inlägg · 4091 ämnen

Inlägg #2707120

Sv: Apropå ingenting...
En fråga helt utan intention av att provocera, vad tycker ni om era modo produkter hittills i VM? Själv tycker jag att Grundström kanske gjorde sin bästa match under turneringen. Hedman och Olofsson bleka och Kempe verkar ju ha tappat självförtroendet helt under resan över Atlanten…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Jugge: Hedman var bra. Ibland tror jag folk förväntar sig magi i varenda byte från de stora namnen och om man inte får det är dom istället usla.
Den pondusen han har på isen är det väldigt få som har. Tycker PP't med honom också var överlägset andra uppställningen.
Olofsson gör nog sin bästa match i VM.
Ser pigg ut. Kommer nog spela sig till ett nytt kontrakt därborta.
Grundström kämpar och sliter och gör sitt jobb. Helt ok.
Kempe ser oerhört seg ut. Behöver få igång honom om han ska lira med E. EK.

I övrigt en otacksam match att spela där man stångar sig blodig mot en finsk mur. Hoppas på roligare hockey på Lördag.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Jugge: Hedman är klass
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Jugge: Hedman hade kunnat vara bättre ja men han är ju fortfarande Hedman och därtill är hans lägstanivå högre än många andra backars högstanivå. Kempe var ju riktigt bra där i början men som du säger fått sämre självförtroende när pucken inte gått in. Gör bra saker på isen dock. Grundström är ingen produkt, men däremot fostrad här. Det ser man i hans spel! Olofsson har kvalitéer som jag fullkomligt älskar, går rakt på mål och skjuter så fort han kan. Hoppas hans dröm om att spela med brorsan går i uppfyllelse snart.
Kommentera