1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

491131 inlägg · 4083 ämnen

Inlägg #2707597

Sv: Silly season
Sigge: Det där stämmer fortfarande inte. Seglivad myt att Ranta är någon solospelare. Han passar när det finns bra passningar att göra. Tyvärr spelade han mycket med spelare som antingen inte var passningsbara eller där en passning bara resulterar i ett sämre läge än han själv var i.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
duk4S: Asså seglivad myt, det scoutingrapporterna sa var väl just att han behöver bli bättre på släppa pucken snabbare?

En viss poäng har du såklart. Men iom att det är en känd nackdel han har så kan det ju inte krävas NHL medspelare för att kunna passa?
Inte direkt så alla i DIV 1 håller pucken och åker runt runt i offensiv zon för dom inte kan passa nån.

Sen är det ju inte bara dåligt, att ha nån som kan hålla pucken i offensiv zon och trampa runt är ju en bra egenskap han har. Gäller bara att han lär sig avväga när han ska ge sig.

Kan väl tycka att han sämsta egenskap är att när det går troll i offensiven tycker jag han börjar tjuva defensivt, han är resan påväg ur ur zon innan vi har pucken under kontroll ibland.
Men det är en pettites i det stora hela. Är det någon spelare i vårt lag som har kapaciteten för NHL är det ju Ranta. Han har en helt annan fysik än de flesta.
Kommentera

Sv: Silly season
duk4S: Bra försök, men han har dåligt spelsinne. Det intressanta är inte hur många assist han gjorde, det intressanta är hur många assist han gjort om han släppt pucken tidigare.
Kommentera

Sv: Silly season
duk4S:
Ja så har jag också upplevt det han har fått göra mkt själv.
Kommentera

Sv: Silly season
duk4S: Exakt, jävligt bra att han lyckades göra 14 assist utan att passa. Det är bara 2 färre än Dickinson som fick spela med betydligt bättre målskyttar.
Kommentera