1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

498146 inlägg · 4091 ämnen

Inlägg #2707942

Sv: Silly season
Gavelo: 48 poäng på 40 matcher som underårig i J20. och 35 poäng på 19 matcher säsongen efteråt. Nog fasen hade Niederbach rätt bra produktion, även om William Ericsson med flera bevisat att det inte alltid räcker på seniornivå att vara väldigt produktiv som junior.

Niederbach känns fortfarande valpig. Han blandar fortfarande alldeles för mycket, spelar med för små marginaler och förlorar för många dueller. Det mesta handlar om rutin och kanske självförtroendet. Det är som att han ställer krav på sig själv att hela tiden välja avgörande lösningar när han skulle varit betydligt nyttigare om han bara hade tålamodet att spela enklare och vara konsekvent.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Det går ju inte att påstå att en spelare är en producerande spelare för att han/hon har ett par bra säsonger som junior ellerhur.
Han har som väldigt många andra utmärkt sig lite med bra siffror, men juniorligan kan vara ojämn och resultaten väldigt utsvävande.

Niederbach kommer mest troligt aldrig bli en 20+40 spelare men han får gärna bevisa motsatsen men prata inte om honom som att han ”borde börja producera” för att få spela kvar i Shl för där tycker jag diskussionen blir fel.
Och citatet var inte riktat mot dig.
Kommentera