1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

498126 inlägg · 4091 ämnen

Inlägg #2708077

Sv: Silly season
Costanza: Tror det menas när Ludwig gick till FBK tidigt i sin karriär. Hans farsa hade skeva tankar om honom och när han var junior tyckte farsan att Ludwig var vår bäste back och att han bänkades var tjänstefel av tränaren.

Det är inte omöjligt att Ludwig fått en felaktig självbild och att det därför inte passar honom att få en roll långt ned I laget. Eller så är det bara skitsnack och gissningar då jag hoppas att Ludwig numera förstår sin plats i näringskedjan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: var tvungen att luska lite. Intervjun jag hittade så menar han ju själv att han typ blev bortkörd från Modo. Vet man ens vad som egentligen hände?
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: just det hela den där soppan hade man liks glömt. Minns nästan inget utöver att det verkade väldigt märkligt alltihop. Vem var det som drev modoslutan på den tiden ?
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Jo, man fattar att nåt är skevt där tidigt. Minns det du säger om krav på speltid. Funkar inte i MoDo idag. Då får han vandra vidare bara. Ingen orkar med primadonnor även om de har kvaliteter. MoDo sållar bort sånt där varje dag.
Kommentera