1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492186 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2708333

Sv: Silly season
Blake: De har varit hemma sedan mitten på april. Barnen har börjat förskola och skola i Domsjö. Hoppas för döttrarnas skull att han ändrar sig om Modos bud.
Att inom loppet av drygt 2 år ryckas från Finland till Tyskland till, typ, Ungern känns ju halvjobbigt för barn i den åldern.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
*1921*: dåligt insatt i historien men hur dåligt var egentligen Modos bud? Var det SÅ dåligt? Kan tänka mig många varianter där man signar. Okej, jag tar ett duglig 6:e backs kontrakt på ett år, visar vart skåpet ska stå och kan sen signa ett 5 års som toppback med Modo osv osv osv. Vilket lag i hela SHL skulle erbjuda honom nåt mer? Fattar inte.

Nu är jag bara pappa och vanlig knegare så kanske svårt att relatera men det ska till nåt alldeles särskilt för att jag skulle släpa runt familjen i nån liknande karusell.
Kommentera

Sv: Silly season
*1921*: Han verkar inte förstå sin plats, det är inte så att han kommer hem från Nordamerika precis på gränsen att slå sig in. Men det blir lite samma visa igen som när han var yngre... "jag ska", "jag har förmågan", "jag förtjänar"
Kommentera