1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

491131 inlägg · 4083 ämnen

Inlägg #2708829

Sv: Silly season
Jag undrar om inte Karlin kommer skilja på Bernie och Näsén om Hägg är klar. Jag har lite svårt att se att man kör 2 defensiva backar ihop i första. Hade man kört Rundblad ihop med Hägg eller Winberg så blir det en bra balans i backparen. Även om jag har svårt att sära på Berna och Näsan för frågan är hur bra de är utan varandra. Men hade vart intressant iaf.

Rundblad - Hägg
Näsén - Winberg
NY - Bernie
Berg - Norén

Hägg hade lyft Rundblad. Han hade blivit lite mer offensiv och kanske gjort lite fler poäng.
Tror Winberg och Näsén kan funka. Bernie behöver ny lekkamrat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Chamez:

Jag hoppas också att Karlin kommer skilja på Bernie och Näsén, om Bernard ska utveckla sig och platsa i laget så behöver något hända för hans del
Kommentera

Sv: Silly season
Chamez: Tycker är lite märkligt att alla är så fixerade vid numret på kedjor och backar. Häggström spelade med Peter Forsberg och Norlinder med Toby Orr. Björklund var grym i MoDos fjärdekedja.

Är väl inget konstigt att köra, säg...

Rundblad - Winberg
Bernhardt - Näsén
Hägg - Norén/Berg
Kommentera

Sv: Silly season
Chamez: har tänkt på något liknande, i alla fall dela upp hägg och winberg i var sitt par med rundblad och berg/x. känns bättre med defensiv kugge i varsit par som kanske kan höja andra spelaren. dessutom, spela två defensiva backar i första backpar, med en förstalina som förhoppningsvis i år ska spendera mer tid i offensiv zon än sin egna, när vi vill involvera backarna i det offensiva spelet, känns lite tokigt?

tror dock näsen och bernie kommer få börja ihop och köra vidare med aagaard, woods och vem nu centern där blir. beprövad kombo som kommer med sina för och nackdelar.
Kommentera