1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

491131 inlägg · 4083 ämnen

Inlägg #2708951

Sv: Silly season
{Zinch Som någon skrev igår, man kan nog göra en likadan highligt av alla hockeyspelare om man letar tillräckligt noga, dvs den säger ingenting.

Hägg har aldrig i sin seniora karriär haft en offensiv roll så varför skulle han helt plötsligt spela PP med Modo, på vilka premisser?
Jag kan tänka mig att han absolut kommer få minutrar i PP i vinter men då för att vi behöver vila andra spelare i det skedet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Gavelo: Under juniortiden gjorde han nästan 1 poäng per match, så nog har han en del offensiv i sig. Om man ger han den möjligheten kan han säkert göra det bra.

I den bästa av världar skulle vi få in en riktigt bra PP-back som kan stå på point förutom Bernhardt. Men det har vi inte stålar till. Tyvärr begränsades vår offensiv rätt mycket under säsongen när Bernie/Näsén inte var på isen. Karlin ställer ju stora krav på att backarna ska vara involverade i offensiv zon, där tycker jag nog han borde tänka om då vi inte har materialet till det.
Kommentera

Sv: Silly season
Gavelo: förlåt, tyckte det var rätt tydligt att jag skämtade. Tror till och med det var jag som skrev att man kan göra en sån highlight av alla spelare
Kommentera