1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497549 inlägg · 4091 ämnen

Inlägg #2710173

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Ruohomaa gjorde det dock bra i Frölunda när han kom dit, så pass bra att han fick nytt kontrakt. Så Karlin måste ju uppenbarligen använt honom fel eller så hade han kassa lekkamrater…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Jugge: Först o främst blev det ju knackigt från början med avstängningar på försäsong sen skadad direkt i tredje matchen som förstörde som hela hösten. Och hade ingen lekkamrat så som Malte Strömwall. (Tror någon som Woods kunde passat där, men inte bryter man bästa kedjan för att testa nått sånt) Så sent som idag säger ju Hinken i ÖA att Ruohomaa är nån som ska spela den hockey han är bra på för att man skulle få ut så mkt som möjligt från honom, och tränarna köpte inte hans sätt att spela. Han passade inte in i vårt sätt att spela, så bättre att gå separata vägar.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Jugge: Det var flera faktorer. En grej var att han blev skadad och spelade med smärtor många matcher. En annan att Ruohomaa inte passade i Karlins hockey som bygger på väldigt mycket skridskoåkning, men Ruohomaas styrka är bland annat att kunna dra ned tempo. Sedan hittade vi inga lekkamrater som passade. Han behöver spelare med väldigt bra spelsinne och bra avslut, men vi hade ingen Strömwall.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Jugge: Ni får vara i extas över en 33 årig trött jänkare om ni vill inte mig emot.
Kommentera