1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2710465

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Jag tycker helt enkelt inte Silfverberg håller och att bara värva någon för att spela I boxplay samtidigt som man betalar rätt mycket pengar verkar konstigt.
Olofsson är inte längre endimensionell, även om hans målskytte står ut. Han jobbar hårt och sköter defensiven helt ok. Nu är han en spelare vi behöver då just målskyttar varit saknade, men jag är samtidigt skeptisk till att värva så pass gamla spelare. Jag hoppas få fel där.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: ” Jag tycker helt enkelt inte Silfverberg håller och att bara värva någon för att spela I boxplay samtidigt som man betalar rätt mycket pengar verkar konstigt.
Olofsson är inte längre endimensionell, även om hans målskytte står ut. Han jobbar hårt och sköter defensiven helt ok. Nu är han en spelare vi behöver då just målskyttar varit saknade, men jag är samtidigt skeptisk till att värva så pass gamla spelare. Jag hoppas få fel där”

Handen på hjärtat, hur mycket har du sett Silfverberg de senaste åren utöver förra årets VM? Att Jacke inte har några vidare stats i 3 kronor, utöver förra året, har ju sina förklaringar. Han var med i OS 2014 och World Cup 2016, både gångerna med alla NHL proffs på plats och spel i 4:e kedjan.

Jag håller med om att han inte färgade senaste VM, men han kommer ju få en helt annan roll i Brynäs. Jag tar Jacke över er Olofsson alla dagar i veckan och det tror jag alla utöver modoiter gör. Tycker Olofsson är oerhört endimensionell och var på sin höjd en habil SHL spelare när han var i FBK. Det var rimligtvis då han hade sin prime. Han är alltså 32 år nu och har 5 års kontrakt, han blir säkert bättre…
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag tycker inte att man ska döma ut spelare bara på grund av åldern. Mycket viktigare med fysisk form, skadebild osv. Du kan vara 35 och ha en kropp som en 25-åring och tvärtom. Däremot blir det nog fel om man har för många äldre spelare, idealiskt sett hade Brynäs haft färre äldre kedjespelare, men samtidigt tar jag hellre en 33-årig Jordan Schroeder än en yngre spelare som är betydligt sämre. Det krävs en annan typ av ledarskap att leda ett lag med många veteraner, men vad jag har sett av Gällstedts ledarskap hittills så verkar han bättre på det än att utveckla unga spelare.
Kommentera