1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492374 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2710505

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Nu var det ju så att även speakern presenterade Zlatan som den bästa någonsin. Varför ska han inte säga som det är? Zlatan har levererat. Han är ju bäst någonsin. Nordahl säger du, men på hans tid var det inte alls samma konkurrens. Han verkade t ex under en tid när många fallit offer för hemskheterna under Andra världskriget.

Nedan ser du massor av mål som han gjort som tog oss till mästerskap och klacken som tog oss förbi Italien i EM 2004. Målen mot Danmark tog oss till EM 2016. Utan Zlatan där hade det inte gått, det är så gott som alla experter enig om. Målet mot Ungern ur ingen vinkel o s v.

www.svtplay.se/video/ePvVDdB/zlatan-och-malen
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Jan-Erik : Alla som är med i diskussionen kring vem som är den bästa någonsin i något kan ju kalla sig för det utan att det är fel. Sen är det givet att många svenskar stör sig på Zlatan eftersom hans sätt och snack är så extremt osvenskt.

Jag tycker som sagt inte att Zlatan är en pajas, de som är pajasar är spelare i typ div4 som snackar som Zlatan, tror de är bäst osv när de i själva verket inte är tillräckligt bra för att putsa hans skor.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Jan-Erik :
Zlatan är en omvittnat god lagkamrat, tror det är hans jargong som missförstås.
Kommentera