1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492441 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2710625

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Precis det som är grejen, laget blir inte automatiskt bättre för att man får in en spelare som ligger två snäpp ovan övriga.
Kolla Ruohomaa i MoDo.

Tycker man fick ut extremt lite under hans prime i landslaget. Skamfläcken var under Hamrén som handplockades av förbundet för att få Zlatan att avbryta sin bojkott. Resultatet blev att vindflöjeln Erik i princip lämnade över sin roll till Zlatan som fick bestämma hur han ville. Resultatet blev därefter.
När han sedan kliver av landslaget studsar man upp rätt omgående och gör sitt bästa slutspel på 10-15 år i VM i Ryssland.

Att många ursäktar hans beteende såsom bojkott av landslag, vägrar tala med vissa journalister, bestämmer vilken media som får ställa frågor eller exemplet som när SVT skickar journalister till Italien vid början på hans karriär så går han bara förbi dom med ett flin. Noll respekt..
Många ursäktar det med att det är den typ av ego man måste ha för att lyckas, märkligt att man aldrig fått se liknade från idrottare som Foppa, Crosby eller Federer.

Därför jag överlag har enormt svårt för fotboll. Alla dessa småkorkade spelare med grandiosa självbilder där sponsoravtal, personlig statistik och frisyrer är viktigare än att hjälpa laget vinna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: ”Precis det som är grejen, laget blir inte automatiskt bättre för att man får in en spelare som ligger två snäpp ovan övriga.
Kolla Ruohomaa i MoDo.”

Ruohomaa på ålderns höst är knappast en relevant jämförelse. Zlatan var många nivåer över medspelarna i landslaget, det var knappast en 35-årig Ruohomaa i Modo. En peak-Gretzky är en mer relevant jämförelse.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Nucky:
Slatte bojkottade inte landslaget under Hamren. Lagerbäck och han fungerade bra. Problemet är väl snarare att hamren var för dålig. Fö tror jag inte alls på JDT.
Kommentera