1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

491131 inlägg · 4083 ämnen

Inlägg #2710682

Sv: Apropå ingenting...
www.allehanda.se/2024-06-09/tomde-oss-fullstandigt-i-den-matchen/

Saxat ur artikeln:

"– Vi får nog titta oss i spegeln både jag, Josh och agenten. Josh var på oss och ville stanna redan i oktober men ska man vara ärlig så hade den kedjan det ganska tungt de första 10-15 matcherna, säger Hinken.

Han fortsätter:

– Jag har gillat Josh sedan den dagen han kom hit och jag gillar honom fortfarande som spelare och människa. Sedan återupptog vi snacket i slutet på november men då hade agenten sålt ut honom till fler lag och hade jag vetat i oktober vad jag vet nu så hade vi naturligtvis förlängt med honom. Men då ville jag se vad han klarade av i SHL.

Så istället för en tredje säsong med Modo blev det Ängelholm och Rögle för Josh Dickinson.

– Vi gick högt och Josh trivdes här men vi hade den där blytunga januari och skulle Josh valt att ta oss och vi hade åkt ur hade han inte varit närheten av det kontrakt han fick.

– Josh mådde pissdåligt under en månads tid då han ville stanna men han fick så bra bud från andra klubbar. "
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
hompa90: fel fel fel där Hinken! Josh är väl en av dom få som absolut inte hade djupa dippar. Detta var bara en snålchansning.
En av dom få jag tycker var jämn hela säsongen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
hompa90: 💔💔💔 trodde jag var över det men. Nej.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
hompa90: Ruskigt dåligt att vi inte erbjöd honom nytt kontrakt tidigare. Sjukt jäkla besviken på det. Nu är frågan om han vill tillbaka hit på grund av det, men går det knackigt första tiden i Rögle är han välkommen tillbaka.
Kommentera