1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497493 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2710750

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Anledningen är att jag vid NHL-matcherna i globen tänkte just på Dickinson. Jag tyckte han var rätt ok, men han hade verkligen inte fått mycket positiv kritik på forumet. Man pratade mest om Aagard och till viss del Woods.

Nu plötsligt var det Dicksinson som var så bra. Jag minns inte att du hyllade honom heller, utan jag tror att det helt enkelt är minnet som spelar dig ett spratt där. Lite som när man snackar lumparminnen och kommer fram till att det var rätt roligt i alla fall, även om det i praktiken var ett bedrövligt år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Men nu såg ju rödluvan att josh skulle hålla i SHL redan efter första matchen i HA.

Påminner lite om en scen från filmen Superbad där McLovin drar till med att han är 25 istället för 21 på fakelegget (då alla skriver 21) för att inte väcka onödig uppmärksamhet.

Skulle nog ha satsat på sportchesyrket tillsammans med frontschwein, men rödluvan får nog ta sig an målvakterna själv. #LexTex
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Big Dick hade några matcher på slutet då han gjorde Connor McDavid-dragningar och verkade göra mål på precis allt, jag tror detta påverkar minnet hos många.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Lite förvånande att du inte minns att jag hyllat Dickinson då han helt överlägset är den spelare jag pratat mest om. Jag har ju inte följt MoDo slaviskt allt för länge, så har inte så mycket att jämföra med, men på 5-6 år är han delad etta med Mikkel i bästa förvärv för mig. Beundrar allt ifrån sättet han rör sig på på isen till styrkan framför mål. Allra främst inflytandet i gruppen och karaktären som lyste under matcherna.

Förstår poängen du har med att minnet kan spela en ett spratt men jag tycker genuint att Dickinson var väldigt unik.
Kommentera