1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2710917

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Om man bortser från vem som gjorde det bästa jobbet, så var det verkligen en helt annat sätt att jobba på den tiden. Nu är det massor av agenter, massor av filmer/klipp man kan se, massor med statistik och sociala medier med allt vad det innebär i form av rykten.
Jag förstår att man tidigare kunde vara sportchef med en mängd områden att täcka, för att nu måste ha minst en assisterande och ändå nästan drunkna i jobb.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Det var andra metoder nu men jämfört med ännu tidigare är det verkligen en helt annan värld nu. Ett exempel är våren 1982 när den schweiziske landslagsspelaren Michael Rindusbacher självmant sökte upp MoDo i samband med VM men blev nekad kontrakt pga ingen is i Kempehallen (!) så man kunde inte kolla in honom. Kan tyvärr inte hitta hans stats på nätet, hade varit intressant att se vad vi gick miste om.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Bara att inse att sportchef Freddan tänkte på AI och ChatGPT redan tidigt när han massfaxade ut till alla världens agenter att "Söker 4 toppspelare, målvakt, toppback, sniper och kreativ center"
Kommentera