1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492183 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2711949

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Lennart Holmlund poängterar också att flera tunga bolag i Umeå har ”representanter” i styrelsen – och att stödet från företagen skulle kunna påverkas om deras representanter försvann från Lövens styrelse.

– Tror man inte att det påverkar om man ger sig på de som har pengarna? Leif Danielsson (känd för att ha gått in med stora pengar i Björklöven tidigare) har ju också ett ombud i styrelsen, säger Holmlund och fortsätter bland annat:

– Ska man röra på en styrelseordförande som man vill ha bland bolagen (som sponsrar)?

‐-------------
Menar Holmlund på fullaste allvar att det är viktigare att stoppa in folk från sponsorer i Lövens styrelse än att man prioriterar kompetens? Är det viktigare för honom och han gelikar att de får frottera sig med hockeyfolk än att IF Björklöven styrs av duktigt folk?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Vi hade ju också det när vi var i allsvenskan. Patrik Nygren (äger ICA Kvantum i Ö-vik) i all ära men några riktiga hockeymeriter hade han inte. Säkert hade han annat som var nyttigt i en styrelse. Men poängen är att med honom fick vi Ica som sponsor. Sedan lämnade han styrelsen och i samman överblick försvann ICA som dräktsponsor. Så det är väl inte konstigt att det blir likadant i Löven att om sponsorn lämnar styrelsen så försvinner sponsorspengarna?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Tror inte det är särskilt bra för den psykiska hälsan att ta Lennart Holmlunds utsvävningar och kommenterar som något annat än underhållande läsning.
Kommentera