1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492304 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2712056

Sv: Silly season
grimiss: Absolut, lika konsekvent som avundsjukan hos andra lags supportrar när man får hem hemvändare. Ungefär som om någon SHL-supporter inte skulle vilja ha tillbaka sina välmeriterade utlandsproffs.

Lyckligtvis är Wennerholms storhetstid som jinx över. Han förutspådde att Brynäs skulle dominera Hockeyallsvenskan och vinna slutspelet enkelt - och så blev det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Peja: Du ska ha kredd för att du orkar argumentera med teflonpannorna här inne. Alla modos värvningar är världsklass, Hinken äger, och Brynäs värvningar är skit och gammal skåpmat… Sanningen är nog snarare om modo hade fått hem motsvarande hemvändare så hade dom flesta här inne gjort i byxan…

Vi får väl helt enkelt se vilka som hade dom bästa värvningarna när säsongen summeras…
Kommentera

Sv: Silly season
Peja: om du själv säger att avundsjukan är konsekvent (vilket den är), hur kan du då inte inse hur otroligt hopplös din kamp är?
Kommentera

Sv: Silly season
Peja: Wennerholm är fortfarande den bästa jinxaren. Vi åkte inte ut. Löven gjorde en horribel säsong. HV och IKO fick kvala. Ni dominerade inte allsvenskan.

Den enda icke-jinxen ham haft är att ni vann slutspelet lätt, men jag kan förstå honom. Vem kunde förutsätta att det skulle bli det sämsta slutspelet i HA på massor av år.

Grattis.

Vilka möter ni i kvalet nedåt?
Kommentera