1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492304 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2712288

Sv: Apropå ingenting...
Costanza: Hade två stjärnmålvakter. Ouliknaara hade 2 VM-guld och 1 OS-guld med Finland, likaså hade Friman och Björninen vunnit såväl VM som OS med Finland. Apropå att ni använder "kom nästan med i Finlands VM-trupp" som kvalitetskvitto på Winberg.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Peja:

Inget kvalitetskvitto mer en indikation på att vi har nosat upp något intressant i och med att Winberg knappt har varit aktuell för landslagsspel tidigare.

Men samma säsong som vi plockar upp honom är han och nosar på en VM-plats. Slump? I think not.

Sen jämförde jag honom med koukkanen som åkte ut redan i första gallringen och som ett bevis på att det inte behöver betyda något att han inte blev uttagen till VM då inget SHL-lag hade tackat nej till honom.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Jo, men vi har bra tränare som förvandlat hyggliga spelare till väldigt bra spelare också.

Men när en forward som gjort 1 poäng på 21 matcher i svensk miljö är en kanonvärvning så är det svårt att veta.

Vi vet bara att vi har spelare som på papperet inte är sjukt bra SHL-spelare presterar mycket bättre än etablerade spelare i andra lag, så vi tror att våra fantastiska ledare för fjärde året på raken slår experterna på nästan samtidigt som vi inte ödslar pengar på gamla spelare långt på nedgång i karriären.

Vi undviker gärna att skriva upp värdet extremt mycket på Hägglunds arena för att klara SHL-kraven på eget kapital.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Sen åkte ni ur trots att ni hade 35 miljoner i eget kapital och massa meriterade spelare och tränare. Det var tyst i hallen hela säsongen. Men nu får ni ju den största Tjock-TVn i SHL. Campese skulle fått vara med då den hängs upp :-)
Kommentera