1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2712603

Sv: Silly season
J F K: ”Sedan vet väl brynäsarna hur fantastiskt bra Brendl var i hemjobbet, så jag kan förstå att de gillar en sådan som Karlkvist som mest ligger och fiskar samt producerar i pp.”

Generellt sett spelade Oskarshamn en offensiv hockey som gynnade offensiva spelare inklusive Karlkvist och Jasek. Skillnaden mellan Brynäsarnas syn på Brendl och er på Karlkvist är nog främst att vi kan uppskatta spelare även efter att de lämnat vår klubb medan er bias gör att spelare går från ”hero till zero” så fort någon lämnar Modo. Ni skulle kunna hylla Karlkvist efter hans insatser i Modo men istället tas motorsågen fram eftersom han numera spelar i en annan klubb.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Peja:
Nej men det är sunt att analyser risker kopplat till en värvning. Du läser för ensidigt och generaliserar
Kommentera

Sv: Silly season
Peja: Kan vara ärlig med att säga att Karlas enorma måljubel mot oss satte en viss bitter avsmak hos mig. Oavsett så känner jag mig ”färdig” med honom och jag hade den känslan redan innan säsongen startade. Han var riktigt dålig för IKO den gångna säsongen, skada eller inte. Inbitna Oskarshamnare lyfte det i början, i mitten och i slutet av säsongen.
Kommentera

Sv: Silly season
Peja: Som vanligt projicerar du och hittar på. Vi har verkligen uppskattat Karlkvist, Johnsson och Tambellini. Framförallt Karlkvist.

Däremot tycker jag att man måste kunna få tycka att en spelare pga ålder blivit sämre. Det vore snarare korkat att hylla spelare för den nivå de hållit istället för att erkänna att de med ålderns rätt inte längre är samma spelare. Karlkvist är inte samma spelare som för tre år sedan. Det syntes tydligt i vintras, men du var väl för upptagen med att titta på hockeyallsvenskan...
Kommentera