1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

499711 inlägg · 4093 ämnen

Inlägg #2712626

Sv: Silly season
Tarasov: Jo, kanske generaliserar för mycket, men känns märkligt att läsa att Karlkvist är gammal och slut när han kommer från en skadedrabbad säsong där han ändå hade bättre poängsnitt än er tilltänkta förstacenter, som i sin tur verkar betraktas som en given succé. Det är väl högst troligt att Karlkvist höjer sig om han får vara skadefri?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Peja:

Jag tror inte alls att jasek har gynnats av IKOs frejdiga anfallshockey i samma utsträckning som karlkvist.

Känns som att Oskarshamn har byggt mycket av sin gladhockey runt PK.

Tycker Karlkvist -35 talar för att han har haft vissa privilegier under filanders ledning för att få ut maximalt av hans offensiv, på bekostnad av defensiven naturligtvis.

Jag har svårt att se karlkvist få samma friheter i något annat lag.

Så en kombination av att han kommer behöva bli mer ansvarstagande samt börjar gå ner för landning talar för att han kommer få svårt att nå samma höjder i Örebro.

Jasek beskrivs väl dessutom som tvåvägs så jag är rätt övertygad om att han inte haft samma förmåner som PK, i synnerhet inte som center.

Apropå poängsnitt...
Kommentera

Sv: Silly season
Peja:
Jag hade nog hellre gått på PK om jag tvingats välja, men samtidigt hade jag hellre tagit Jasek framför PK i det läge vi var i.
Kommentera

Sv: Silly season
Peja: Men Karla har avigsidor man kommer ihåg. Som dåligt hemjobb, blindpassningar bakom ryggen, mitt ut i banan i defensiv zon och förmågan att försvinna i viktiga matcher.

Karlkvist är en bra avslutare men med Olofsson/Woods/ Aagaard i laget så behöver vi Jasek mer för den spelartypen behövs mer i nuläget.
Kommentera

Sv: Silly season
Peja: Ni Brynäsare verkar inte veta eller om det är så att ni bara inte förstår men spelare blir allt som oftast sämre efter 30 inte bättre. Och en tuff skada på det gör det inte lättare. Du kan hälsa Alćen det här så kanske han slutar köpa trötta gubbar.
Kommentera