1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492372 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2712641

Sv: Silly season
Jan-Erik : Samtidigt som 73orna slog igenom och vi hade en enorm strid ström av talanger med Foppa till sedinarna. Han gjorde en hel del bra, men en hel del mindre bra också. Dock räddades gan många gånger av att juniorna som kom fram var så bra. Något han inte gjorde ett dugg för.
Han scoutade snudd på ingenting och var ganska ökänd för det.

Dock hade han bra kontakter/agenter som han litade på.

Samtidigt var jobbet helt annorlunda på den tiden.

Jag tror inte han var sportchef under hela perioden.

Hade vi haft en bättre tränare än Boork så hade vi nog vunnit sm under den tiden. Men, Salle mådde nog bra av Boork.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Ja pappa Forsberg lyckades ju ta sig till Tre Kronor som tränare under sonens karriär. Kan vara historiens största tränarbluff..
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Bra argument men tänk på att under 1992-2006 var vi i slutspel VARJE ÅR utom 1995 och 1997. Jag vill hävda att det inte bara beror på bra juniorer utan att han även gjorde de fina värvningar (både spelare och tränare) som han ju ändå var delaktig i. Att kunna värva färske SM mästaren Bäckman är en stor merit och sedan tog han tränaren från Mora och la grunden till guld nr 2. Om vi tänker på de sportchefer vi haft som inte längre är aktiva (det är ju först när hela den aktiva perioden är slut som man kan göra ett bokslut) så ser jag inte någon som är bättre. Vem är din favorit av våra före detta sportchefer?
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Du och jag håller med varann. Vi har akademiska muskler när andra köttar tillbaka.
Kommentera