1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2713005

Sv: Silly season
J F K: Är det bara jag eller låter artikeln mer positiv om Hägg än de senaste artiklarna som säger han är nära och skriva nytt i NHL? Sen undrar jag om LB är helt avskriven, säger ju båda avvaktar och inte kommit överrens, men låter ju inte som stängd dörr. Skulle han kunna acceptera att vara breddbacken vi ska värva om inget annat blivit mot slutet av sommaren?

Sen verkar AP ha riktiga problem med sing rygg och inte kunna göra sig rättvisa, verkar ta åtminstone några månader. Min far stötte på honom och resten av MoDo nyligen så han var nyfiken om han blir kvar 😅
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Elysium: Tar allting som Aftonbladet skriver med en grävskopa salt. Extremt dålig träffsäkerhet på silly för alla lag utom typ Leksand och Brynäs.
Kommentera

Sv: Silly season
Elysium: Vi vet faktiskt inte när artikeln skrevs. Det kan ha kommit nya uppgifter efter den skrevs. Vad jag förstår så kommer Hägg inte kunna få ett erbjudanden innan första juli och med tanke på att det är en draft innan dess är det fortfarande mycket möjligt att han inte får ett erbjudande. Att en eventuell klubb som funderat på honom hittar en annan lösning.
Kommentera