1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497304 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2713240

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Ja, att vara fri från cancer och friskförklarad är två olika saker, men jag tycker det är synnerligen lamt och tyder på synnerligen dålig moral att påpeka en sån sak när man talar om Lindbloms fysiska status inför SHL-comebacken. Sen förstår jag vad du menar men tycker ändå det är lite förbluffande att sjunka så lågt som att ta upp en sån sak. Träningsbilderna ser lovande ut. Utan att dissa eller peka ut någon särskild så är jag tämligen övertygad om att han är i bättre fysisk form om vissa av era nyförvärv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Jag anmärker inte på hans fysiska status. Jag bara påpekar att han dels inte är friskförklarad och dels genomgått en otroligt invasiv behandling med sannolikt både strålning och cellgifter. Det är inte osannolikt att skelettcancern gjort honom mindre motståndskraftig mot både benbrott och sjukdomar. Än hur mycket han tar i bänkpress.

Foppa var hyggligt vältränad, men han var ändå mer mottaglig för infektioner o.dyl i och med att han opererade bort mjälten. Att påpeka det är inte att säga att han var dåligt tränad, utan bara att konstera faktum.
Foppa hade väl heller inget bra CV. Hade inte representerat Brynäs och hade ett par svagare avslutande år.
Kommentera