1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497290 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2713323

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Ja, det tror jag också, Aagaard verkar vara en grymt fin pöjk!

Men det åren har lärt mig är att det oftast finns en dynamik. Vissa personer är mer frispråkiga än andra, och i dåliga tider är det ofta dessa som målas upp som energitjuvar, men det kan lika gärna vara tvärtom, att det är dålig kultur i klubben som triggar beteendet. Det är lätt att komma med mantran som "man ska spela för emblemet", men om tränaren är arrogant och lagkamraterna verkar skita i allt, så är det inte så jäkla lätt. Man kunde ju se på Aagaard hur plågad han under måltorkan, när MoDo rasade i tabellen... En skugga av sitt forna jag.

På samma sätt blir det väldigt mycket lättare att vara den där solstrålen när allt är frid och fröjd.

Så även om Aagaard och Woods är härliga människor, så menar jag att det deras beteende säger rätt mycket om de positiva vindarna som blåser i MoDo just nu. Alla kan känna sig stolta!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Jo, och EJK framstod som halvgalen som ställde krav på lagkamrater när det gick tungt efter nyår året vi gick upp. Snarare är det ofta de som ställer sig upp i motvinden och törs ställa krav som vänder skutan. De där ibland obekväma personerna som kräver att man ska räta på ryggen och göra sitt bästa, inte bara gömma sig när det går tungt. Kommer verkligen sakna EJK som ledare i gruppen, också en oerhört fin pöjk.
Kommentera