1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497290 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2713385

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Fina ord, men hade ni verkligen högre omsättning än oss? Var det inte snarare så att vi återigen gick en hel del plus och ni minus?

Torskade en massa miljoner? Vi förlorade i omsättning, men vann en massa miljoner. Vi var i ej minoritet av SHL-lag som gick plus.

Der kanske låter jättekonstigt för dig, men det är viktigare med resultatet på sista raden än omsättningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Som sagt, du saknar kontext och för ett ganska primitivt resonemang. Brynäs trodde att Lindstein skulle få NHL-kontrakt för ett år sedan, om så blivit fallet hade man gått med miljonvinst istället för miljonförlust.

Är det relevant att han skrev NHL-kontrakt 2024 istället för 2023? Ja, för den sista raden som du värnar så mycket om, men knappast för klubbens ekonomi under en tvåårsperiod, eller hur?

Du slåss bara mot väderkvarnar i ditt resonemang.

Brynäs hade inte större omsättning än Modo den här säsongen men när båda är i SHL kommer man naturligtvis att ha det.

Brynäs i HA hade dock större omsättning än Oskarshamn i SHL vilket säger mycket. Du borde nog spara din oro till exempelvis Mora som gick 5 miljoner minus trots en sportsligt stark säsong. 5 miljoner är väldigt mycket med deras omsättning.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Vi gick 1 miljon minus tack vare att vi var i Hockeyallsvenskan. Ganska bra ändå. VI överträffade med publiksnittet än vad det var tänkt att hamna på.
Kommentera