1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2713872

Sv: Silly season
Bad_Brett: Är lite skeptisk. För mig är det samma typ av värvning som Silfverberg. Man hoppas en spelare som hamnat i en rent defensiv roll ska utvecklas och tillföra på andra plan också. Den typen av rent defensiva spelare brukar inte tillföra maximalt i Sverige när de kommer hem.

Men, nu har vi (och Brynäs fans gällande Silfverberg) bestämt oss att det blir en kanonvärvning. Kanske har Hinken rätt som tycker det, kanske inte.
Jag är inte såld.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Vad jag har hört från folk inom branschen är att dagens NHL går så pass fort att du måste vara bra på skridskorna för att kunna hänga med. Det är inte som förr i tiden. Du kan nog vara säker på att Hägg är det bästa alternativet som ni har på bordet om ni letar defensiv back, den enda anledningen till att en spelare av hans dignitet överväger Modo är ju hans historik i klubben. Finns ingen anledning till att Hägg inte skulle kunna vara lika bra som Christian Folin i SHL.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: sen finns såklart spelare som sundström som växlade upp o dominerade. Nu tror jag dock varken Hägg eller Silfverberg kommer göra så. Men tror dock silfver har större chans att göra avtryck än hägg.
Tycker vi haft ytterst tråkig back-silly. Inte direkt så att jag hår igång på byström eller hägg o winberg är väl så här i förväg ett litet snäpp mer intressant än rubins.
Att vi sedan om Hägg värvas ska ha Norén som 7e skrämmer mig.

Det må se intressant ut bland forwards, men backsidan känns som Näsén o Bernhardt o sen bara blandved.

Men får väl som vanligt överbevisas av karlin.
Har ju hänt förut så varför inte igen.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: men vi letar väl en spelare som huvudsakligen ska ta hand om det defensiva? Så spelar väl inte roll om han tillför på andra plan, det ska andra spelare främst göra.

Säger varken bu eller bä om Hägg, kan inte så mycket om honom. Folk hoppades väl mest på det för det verkade som en realistiskt värvning som vi gick efter. Vem annars är det tänkt vi skulle värva?
Kommentera