1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497202 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2714125

Sv: Silly season
J F K: Det handlar väl snarare om att inte behöva tacka nej till en spelare som verkligen skulle höja oss bara för att spelarbudgeten skulle överskridas med en miljon. Marginalen tycks vara så pass god att denna flexibilitet borde kunna vara möjlig.

Vilket jag förvisso tror att den är.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Bad_Brett: Jag tror man kan springa till sponsorer om man hittar rätt spelare, men vi vet ju faktiskt inte om man budgeterat för ytterligare ett väldigt bra år ekonomiskt eller om man redan i spelarbudgeten tagit i lite extra i år.
Kommentera

Sv: Silly season
Bad_Brett: Tjejer i BH i reklam varje gång du lägger in ett inägg. Hinken har 5 miljoner att spendera på till 1 eller 2 backar. Jag tycker att det ser bra ut. Även reklamen då, jag är fil.kand inom området.
Kommentera

Sv: Silly season
Bad_Brett: men skulle det finnas en sån där wow-värvning som ville skriva på så kan de säker fixa det om det skulle gälla en sån där summa. Men då måste ju den spelarn faktiskt finnas?

Ändå bra att det finns beslut från Hägg, då kanske vi kan få några uppdateringar snart om de kan gå vidare med de andra alternativen.
Kommentera