1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492185 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2714543

Sv: Silly season
J F K: Så eftersom ni har insyn i 4 av 32 NHL-klubbar är det ingen "killgissning" om spelare får NHL-kontrakt men ändå hade ni helt fel om Hägg? I det resonemanget saknas nog både ödmjukhet och logik? Du förstår väl också att det inte bara är Modo som har NHL-kontakter?

Fattar att rekryteringsjobbet i Modo inte är ett enmannajobb, det är det nog inte i någon SHL-klubb år 2024. Som objektiv utomstående är det tydligt att ni har gjort flera fynd som ni fått bra utveckling på, men desto svårare att hitta mer etablerade spelare som håller hög SHL-nivå. Och det behövs ju spelare av hög SHL-kaliber för att ni ska kunna ta nästa steg.

Ni gjorde en finfin säsong med tanke på materialet 23/24, blir spännande att följa 24/25. I motsats till vad du säkert tror så hoppas jag att det ska gå bra för Modo.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Peja: Du verkar tycka att eran trupp är bättre än våran. Ni har ett par riktigt bra spelare och ett par lovande, men ni har ingen förstamålis, några som aldrig har spelat på SHL nivå och några Rundblads. Jag skulle va mer nervös om vi skulle sakna förstamålis, än att vi saknar en toppback. Om man kollar alla trupper så tycker jag att det är flera lag som har svag backsida.
Kommentera

Sv: Silly season
Peja:
Det förstod nog Gradin men givet det som fanns så var man beredda att avvakta.
Kommentera