1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497130 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2714558

Sv: Silly season
modomille: Jo, killen har ett ego som är större än något annat.
Det är väl därför Brynäs backar stora pengar, medan vi gör stora vinster. Detta trots att vi sportsligt sett varit klart bättre.

Jag tror att han är ohyggligt avundsjuk. Sitta på den där överbetalda truppen utan att ha en bra målvakt. Det kan skrämma den mest inbitne brynässupportern.
Hur som helst så har de vant sig med att kvala, så de har rutin...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Man får ha klart för sig att Brynäs brukar ha en av de absolut högsta lönebudgetarna i Sahal och likt HV ändå slåss I botten. Det ligger liksom i deras DNA att spendera pengar på överbetalda spelare. Man får ha förståelse för att de helt enkelt inte förstår bättre än så.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Du pratar om högmod och häcklar Brynäs resultat medan ni själva nyss spenderat massa år i hockeyallsvenskan och knappast kan beskrivas som återetablerade i SHL än. Du är då inte rädd för att jinxa.

När det gäller Brynäs kan vi ju bara hoppas att dina profetior är lika felaktiga som under 23/24, då du både före och under säsongen varnade oss för tuff HA skulle bli. Även inför slutspelet framförde du profetior om hur tufft slutspelet skulle bli för Brynäs i allmänhet och Kelleher i synnerhet.

Det slutade som bekant med att Brynäs gick 12-1 i slutspelet och att Kelleher blev utsedd till slutspelets MVP, så du får gärna tippa oss i botten 24/25. Det är ju klassisk Wennerholm-nivå på den jinxen.
Kommentera