1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497130 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2714569

Sv: Silly season
J F K: Vi får väl se. Det var inte Brynäs som skeppade flera importer under förra säsongen, köpte loss Topping för en miljon(?) för ett kort gästspel, tog in en Hutsko som la av några månader senare osv. Så det senaste året har nog Brynäs värvat smartare än Modo. Var det 3 eller 4 importer som ni skeppade mitt under säsongen?

Som sagt, mycket jinx från din sida nu. Jag är försiktigt optimistisk inför nästa säsong, men som Brynäsare siktar man alltid högt - ofta lite högre än vad som kanske är realistiskt. Att bara spela för att undvika kval kanske funkar för er, men inte för en klubb som Brynäs.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Peja: Att räkna upp värdet på arenan bara för att kunna betala kompis Rödin, snöskottningen (Lindbäck?) och elräkningen verkar funka för er ;-)
Kommentera

Sv: Silly season
Peja: Ändå är att spela för kval vad ni vant er vid. Något ni är dömda att göra just pga er arrogans.

Om vi tog in Topping för en miljon så gick vi ändå flera miljoner med vinst, medan Brynäs sin vana trogen brände miljoner i onödan.

Vi kan nog stanna vid att vi nådde vårt mål och ni ert. Vi genom att göra en ekonomisk vinst. Ni genom att återigen förlora en massa pengar. Förstår du inte själv hur korkad du låter? Kan inte någon i din närhet förklara för dig?

Högmod går före fall. Att inte lära av historien är korkat.
Kommentera

Sv: Silly season
Peja:
”Att bara spela för att undvika kval kanske funkar för er, men inte för en klubb som Brynäs”

Ja man vill inte jinxa….
Kommentera