1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2714714

Sv: Tjafstråd
J F K: ” Vi skulle sågat Alcen kopiöst mycket. Givet att HA förra säsongen var mycler sämre varför bränna så kopiöst mycket pengar? De var helt orimligt att gå back trots att motståendet var så mycket sämre än vanligt”

Det vi alla vet är att flera lag, Löven, SSK, Västerås med flera satsade mer än någonsin inför säsongen. Att sen flera lag underpresterar är väl svårt att lasta Alcén för. Det fanns krav både inom och utanför föreningen att gå upp direkt och man satsade ju därefter.

Med facit i hand var det ju helt rätt, målet uppnåddes. Vi skulle aldrig fått hem spelare som Djoos och Lindblom, som är mitt i karriären, om vi spelat kvar i HA.

Vi gick upp direkt, ni harvade i HA i 7 år. Jag vet vilket jag föredrar iaf. Det lär dröja tills det är ett så överlägset lag i HA som Brynäs säsongen 23/24. Överlägsna i serien och 12-1 i matcher i slutspelet.
Om HA säsongen senast var sämre, vad ska man då säga om SHL där det fanns otroligt många räddningsplankor?…

Nuff said…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tjafstråd
Jugge: Med bättre ledning kanske ni inte behövt bränna massor av pengar för att bygga en stark trupp när motståndarna var så kopiöst dåliga.

Snarare är det extremt dåligt skött ekonomi.

Löven och Timrå var mycket bättre än er i HA. Ni var inte nära Lövens rekord.

Problemet för er är ni inte lärt er någonting och att ni tror att det är positivt att göra stora ekonomiska förluster. Det dröjer nog inte ens sex månader innan ni återigen är ett krislag då ni inte lärt er ett dyft
Kommentera