1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492304 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2715040

Sv: Silly season
J F K: Hoppas alla har en bra sommar. Lite tankar från mig. Jag vet att det ska in minst 1 back MEN just nu ser backsidan sämre ut än förra säsongen. Vi har tappat 4 backar och fått in 1 back. I mitt tycke behöver vi in med 2 toppbackar av hög klass
annars kommer detta gå åt helvete. Vad hade vi problem mer förra säsongen? jo försvaret i egen zon. 1 back har kommit in man går all in på hägg och bommar. Som sagt 2 klassbackar måste in. Nordlander är inte den backen vi behöver.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
RagnarLodbrok: Håller med. Hinken har inte råd med fler floppvärvningar nu. Det måste in kvalité på backsidan. Och hoppas nu för guds skull att Widebro inte snålar med budgeten.

Davidson och Nardella hade väl inte varit helt fel som första backpar?

Davidson - Nardella
Bernie - Näsén
Rundblad - Winberg
Berg - Norén
Kommentera

Sv: Silly season
RagnarLodbrok: Jag tycker vi behöver framförallt en back till för att det ska vara en uppgradering. Jag tror på utveckling på Berg och Bernhardt. Kanske Rundblad kan växla upp ett snäpp då han har det i sig.

Norén bör kunna kliva in vid skador och han har trots allt varit uttagen i två JVM. Ham har det i sig att vara bra på den nivån han sätts in i och hanterar högre tempo bra. Problemet är framförallt att han krånglar till det och vill för mycket. I högre tempo tror jag han automatiskt förenklar spelet och inte försöker vara så spelförande som han många gånger gjorde i HA. Han hade nog också stora problem med att han fick spela på fel sida. Förvånande nog är det viktigt för många spelare.
Kommentera

Sv: Silly season
RagnarLodbrok: Jag håller med om att vi behöver minst två backar till backsidan, tror däremot att strulet i egenzon kom i mångt och mycket från spelsystemet, som vi nu har ändrat för att defensiven ska bli bättre. Jag hade inte tackat nej till Norlinder, även om jag är rätt 100 på att han inte kommer hit denna säsong. Tycker det är lite trist att vi verkar lagt alla ägg i samma korg med Hägg. Kanske borde vi varit ute efter fler backar innan förra säsongen hann ta slut.
Kommentera