1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

491131 inlägg · 4083 ämnen

Inlägg #2715399

Sv: Silly season
Jönköpings posten rankar SHL lagen just nu.
Visar botten
10. Deras egna lag
11. Brynäs
12. Malmö
13. MoDo
14. Örebro

www.jp.se/2024-07-11/ranking-30-sa-bra-ar-lagen-i-shl-just-nu/

Kommentarer MoDo
Fredrik Sandquist: Jagar fortfarande den där toppbacken som ska stärka upp seriens just nu svagaste backsida. Än så länge har de gått bet på flera namn och för tillfället är det här en trupp som inte andas att de tar ett kliv framåt den här säsongen. Sen kommer det självklart att komma in något men i dagsläget ligger Modo pyrt till.

Donald Sandström: Än så länge har inte Modo värvat spelare som gör att man får kippa efter andan. Detta samtidigt som backsidan ser riktigt skral ut. David Rundblad visade säsongen som gick hur oerhört svårt det är att komma hem och spela på större rinkar i SHL efter många år utomlands. Det är meningen att 34-åringen ska vara ledande i defensiven i år men jag är tveksam till Ö-viksgänget. Så här långt

_________
Kan ju inte säga dom har fel direkt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Paninaro: Ja och vi skulle ju inte gå upp till SHL och vi skulle ju komma toksist i SHL men i slutändan var vi en poäng ifrån slutspel..
Kommentera

Sv: Silly season
Paninaro: Båda JPs reportrar hade HV på plats åtta inför förra säsongen. I samma artikel tycker Johan Hult som tidigare varit sportchef i HV att man har ett lag för topp åtta och han tippar att man kommer fyra.
Kommentera