1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2715439

Sv: Silly season
Bucker: När man tittar på laget såsom Aftonbladet formerat det så trodde jag på allvar att er sista forwardsvärvning skulle vara högre upp i laget. Jag tycker ni ser fruktansvärt tunna ut bakom de två första kedjorna. Stannar Kapanen i Montreal ser det rent av väldigt svagt ut.

Det är dessutom när alla är friska. Näsén tror jag kommer vara betydligt bättre än när han lämnade SHL, men Pilö var bänkad i IKOs kval. Strömberg ständigt skadad.
Walli var bedrövlig hos oss och om Hartmann flyttas upp pga skador så ser tredje och fjärde verkligen inte skrämmande ut. Vedin lär väl missa minst 15 matcher...

Då förvånas man över att flera hos er tycker att ni borde vara topp sex eller möjligen topp åtta. Bättre än ifjol, trots sämre trupp. Exakt allt hänger på att en finsk tränare helt utan erfarenhet av SHL ska lyckas med något nästan ingen utländsk tränare lyckats med.

Förstafemman

B1: Linus Nässén
B2: Didrik Strömberg
F1: Anton Wedin
F2: Anton Lander
F3: Filip Hållander

Andrafemman

B3: Simon Forsmark
B4: Elmeri Eronen
F4: Magnus Pääjärvi
F5: Emil Pettersson
F6: Jonathan Dahlén

Tredjefemman

B5: Tim Erixon
B6: Lukas Pilö
F7: Sebastian Hartmann
F8: Oliver Kapanen (?)
F9: Emil Walli Walterholm

Fjärdekedjan

F10: Jeremy Boyce
F11: Maximilian Eisenmenger
F12: Oliver Johansson

Extra

B7: Per Svensson
B8: Emil Melander
F13: Anton Lundmark
F14: Dennis Värmhed
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Du tycker alltså, citat: Det ser fruktansvärt tunt ut med Kapanen och Hartman i en 3dje kedja. Ok, det tar jag lika seriöst som alla modoiter som tyckte att Hållander var den mest överskattade spelaren i historien. Men det är klart, var nog domarens fel att Hållander presterade rätt bra ändå
Kommentera