1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2715499

Sv: Silly season
hompa90: Det är ju jättebra att man som supporter tror på sitt lags ledning. Men ni modoiter är verkligen sektliknande i er dyrkan av Hinken/Karlin… Låter på er som att dom är ofelbara trots att i stort sätt all spets ni värvade in inför förra säsongen floppade…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Jugge: Mission accomplished. Sekten MoDo.

Ranta och Lassi var riktigt bra värvningar. Rubins och Topping godkända. Lagbygget är större än enbart ett fåtal spetsspelare också. Hinken valde att sätta stor tilltro till våra allsvenska spelare och det visade sig falla väldigt väl ut, inte sant?

Ni verkar ha bestämt er för ett narrativ där vår sportsliga ledning chansar hejvilt. Vi som faktiskt följer vårt lag är väl medveten om att de förhåller sig till en konsekvent linje när det kommer till beslutsfattandet. Allt är inte perfekt, men mer än nog mycket för att ha tagit oss framåt varje år sedan de kom hit. Viktigaste för mig är att både Hinken och Karlin tidigare år tydligt har tagit med sig lärdomar från föregående säsong till nästkommande.
Kommentera

Sv: Silly season
Jugge: sektliknande är ju målbilden!
Om man nu ska anklaga någon för att vara enögd bör man kanske undvika att kasta spjut i varuhus; värvningar må vara en stor del av deras uppdrag - speciellt Hinken som är ytterst ansvarig, men nog blir hockey endimensionell och en smula tråkig om det skulle vara det enda som spelade roll?
Kommentera

Sv: Silly season
Jugge: Kul för dig och Peja att ni hittat ett nytt narrativ att älta.

Ni verkar rätt besatta av MoDo om jag ska vara ärlig. Kul med nya supportrar!
Kommentera

Sv: Silly season
Jugge: du står på torget med en megafon och skriker ”jesus är död”

Alla går förbi och undviker ögonkontakt för att vi vet sanningen. Jesus och kompanjon lever, de bor i Övik.

Men för all del, fortsätt skrika.
Kommentera

Sv: Silly season
Jugge: med tanke på hur ofta du skriver här trodde jag du läst nogrannt här... :) har du aldrig sett folk kritisera den duon här inne? Har hänt, men du verkar ha missat det.

Oavsett det, har resultatet gått upp varje säsong med dem. Alltid överträffat alla förväntningar. Trygg ledning man kan lita på. Hinken ville oss modosupportrar skulle bli en sekt när han tog över, de har lyckats bra. De har gett oss framtidstro 😊
Kommentera