1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492182 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2715770

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag vet inte, det är liksom inte mitt jobb! :) Jag får bara känslan av att vi chansade när vi kanske inte borde ha chansat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Vi kommer få in två backar innan SHL drar igång. Jag tror också att vi får in ytterligare en fw. Hinken är lugn och har koll på läget.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
duk4S: Jo, men man hade kollat med de scouter/organisationer man har bra kontakt med som Susses San Jose, Sedinarnas Vancover, Grundbergs Flyers, Hinkens Colorado, Hedmans Tampa osv. Även om man säkert inte med säkerhet kunnat veta hur de skulle göra, så gjordes nog bedömningen att det var ganska osannolikt att Hägg skulle få ett kontrakt på det sätt han nu fick.

Kanske hade man felaktiga parametrar i sin hot- och riskanalys. Det är såklart omöjligt för oss på ett forum att göra någon kvalificerad gissning där. Helt klart hade vi i efterhand förmodligen varit i ett något bättre läge om vi klippt Hägg tidigare, men vad vet jag.

Skulle jag få 10 gånger pengarna på att Spanien vinner finalen ikväll skulle nog jag slå till och betta trots att jag nästan aldrig gör det. Vinner inte Spanien under full tid så skulle jag såklart framstå som korkad, men utifrån förutsättningarna hade jag i mina ögon gjort ett bra val.
Kommentera