1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492187 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2715934

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Det är rätt ok nu. Du skulle varit med på "kempis-tiden". Två smala vägar ut ur Hörnett där hallen låg som båda leder till Öviks mest trafikerade väg (MoDovägen) förutom E4. Folk parkerade överallt i området och det var kapplöpning till bilen för att inte hamna långt bak i kön.

För övrigt undrar jag hur I hela friden polisen kunde se mellan fingrarna på bilar som dubbelparkerat, parkerade mitt i korsningar och parkerade på båda sidorna av en väldigt smal väg. Det enda som var heligt var att vägen bussen körde måste vara körbar.

Och vem minns inte alla påminnelser i pausen från speakern om att en bil med registreringsnummer xxx 123 har lyset på...

Jag brukade stå för biljetterna och polarn körde bil samt tog med sig en termos hett kaffe samt en halv frusen vetelängd som hans morsa bakat. I varje korsning tittade han på bilen bredvid, muttrade "vem har dyrast bil" och bara körde. Hans gamla Saab V4 var aldrig dyrast...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag tror inte att polisen orkar bry sig om felparkeringar i samband med event. Antingen är man nitiska där eller så gör man ingenting. I det stora hela är det viktiga att det finns det finns utrymme för ambulanser om de behöver rycka in. Det är ju ett stort problem på vissa badplatser runt om i Sverige, dvs att ambulanser inte kan komma till platsen eftersom folk har blockerat vägar med egoistiska parkeringar.
Kommentera