1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

491131 inlägg · 4083 ämnen

Inlägg #2716071

Sv: Apropå ingenting...
landmanden: Som sagt, att kreditera en påhittat person för modos framgångar är ignorant och extremt nedvärderande mot det människor som direkt och in direkt har sett till att Modo spelar i Shl igen.

Hade Gud som du kallar honom styrt skutan så kan man undra varför han lät Oskarshamn ramla ur, varför han lät Almtuna gå i konkurs och varför lät han Hudiksvall falla på målsnöret igen fast man nog förtjänat att spela i As nu, det känns ju ganska taskigt gjort av honom och väldigt favoriserande, men Gud håller väl inte på med sådant eller är han politiker i grunden ?

Nej Modos framgång tillskrivs de människor som ringt samtal och värvat hit spelare, organisationen som fått de nya och deras familjer att känna sig hemma i Övik, materialförvaltare som ordnat allt mellan träningarna så alla kan fokusera 100% på hockeyn, kockarna i arena som byggt upp kropparna med bra och näringsrik mat, juniororganisation som satsat på bra juniorer och coacherna som fått spelarna att dra åt samma håll i alla led, och en Vd som med hårt jobb fått ekonomin att räcka till och för att växa, fått organisationen Modo hockey att blivit starkare och slagkraftigare i ett allt tuffare klimat, slutligen en publik som lyft fram lagen där A-laget tog steget upp och blev en av det bästa nykomlingar i modern tid samt ett Damlag som trots en av det yngsta lagen i ligan spelade final mot giganten Luleå.

Snälla, sjunk inte så lågt att du tillskriver modos framgångar andra än de jag nyss nämnde för det är bara fel oavsett om du är religös.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Det är bara gud som kan förklara att vi vann match 7 mot Djurgården när det lika gärna kunde blivit 4-0 åt andra hållet. Det är bara gud som kan förklara att Oskarshamn tog sig upp till SHL.

Du borde ta emot herren i ditt liv, för han ger svar på allt som är oförklarligt. Jag tillskriver också mycket vår ledning, men i slutändan krävs det hjälp av herren där uppe för att lyckas ❤

Var tacksam för framgången han givit oss i stället.
Kommentera