1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492187 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2716225

Sv: Silly season
Rödluvan: Du får tro att Hinken aldrig kan strula till det om du vill. Jag föredrar att vara mer nyanserad och ärlig kring hur saker ser ut. En spelare som missar 23 - 28 matcher per säsong och hamnar på minus utan att väga upp för det med poäng? Utan förväntningar hade det väl godtagits, inte när det är the top guy.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Framnäs: Jag säger inte att han inte kan strula till det. Det jag säger är att han är sportchefen och inte vi, det är han som varit ute på marknaden och han som varit en scout för NHL. För det första tror jag att det här kan bli jättebra, då hans profil passar med det vi behöver få in. Att dra poängkortet blir inte heller hållbart då poäng inte alltid kommer trots att man är väldigt bra. Vi har inte sett en enda match med den här killen, så väldigt kul att du sitter på en hög häst och skäller ut Hinken för sitt arbete. Marknaden var bevisligen helt skral, så skral att Skellefteå behövde förlänga med en spelare som de tackat av. Frölunda behövde fortsätta med Ruohooma trots att de egentligen inte ville det.

Se dig i spegeln, vi är inte i näringskedjan ännu att vi kan locka till oss någon Makar. Du pratar om att du vill vara nyanserad men det faller helt eftersom du inte har någon koll på någonting bakom kulisserna.
Kommentera